Moldova utazás

Biztos mindenkinek volt már az életében olyan, hogy kíváncsi volt távoli, egzotikus országokra, tájakra. Hogyan élnek ott az emberek, milyen a kultúrájuk, milyen tájak és helyi nevezetességek vannak az adott országban. De nem mert egyedül nekivágni egy ilyen kalandnak, hiszen senkit sem ismer, nincsen egy helyi kapcsolat, aki segít, ha bármi baj lenne, stb. Na ennek vége! Megjelent a hazai piacon a kulonlegesuticelok.com oldal, akik fantasztikus helyekre kalauzolnak el bárkit, legyen az akár egy Moldova utazás is.

Egyedül vagy csoportosan érdemes egy Moldova utazás megszervezése?

Ezt a kérdést elég gyorsan meg lehet válaszolni. Csoportosan. Miért? Mert egyedül még a nyelv ismeretével is szó, mi szó kalandos lenne egy ilyen út, hiszen az iroda által kínált úti célok többsége, egyáltalán nem veszélytelen. Hogy értem ezt? Nem háborús övezetekről van szó természetesen De egy Moldova utazás során is felmerülhetnek olyan számunkra teljesen életidegen kihívások, megoldandó feladatok, amelyeket szakavatott és a helyi körülményeket tökéletesen ismerő idegenvezető nélkül egyszerűen képtelenség lenne megoldani.

Különlegességek egy Moldova utazás során

Ez egy olyan úti cél, amely nem mindennapos élményekben fogja a résztvevőket részesíteni. Csodálatos tájakon kalandozhatunk, élvezhetjük, a helyiek kedvességét, de elsősorban a táj gyönyörűsége fog majd minket lenyűgözni. Én, aki nem sokat utazgatok, amikor megláttam ezt az országot ennek az irodának a honlapján azonnal tudtam, hogy erre kíváncsi vagyok! Meg akarom nézni, és minden percét élvezni szeretném ennek az útnak.

A Moldova utazás előtt alaposan felkészültem azokra a dolgokra, amelyekre ilyenkor muszáj. Rengeteget olvastam utána róla az interneten, próbáltam könyveket bújni napokig milyen nevezetességek, látnivalók vannak, és ezeket próbáltam összevetni az utazási iroda által kínált Moldova utazás ajánlattal.

Szerencsémre megnyugodtam, mert azokat a dolgokat, amiket összegyűjtöttem, tökéletesen lefedte az iroda ajánlata, sőt még olyan dolgokat is kínálnak, amiket én nem is találtam meg. Minél többet nézegettem ezeket a programokat annál inkább rá kellett, hogy jöjjek, hogy én gyakorlatilag szerelmes lettem már előre ebbe a Moldova utazás programba és alig bírom már magam türtőztetni, hogy mikor indulhatok már. A programmal kapcsolatosan tényleg az ragadott meg, hogy csoportos út, tehát se nyelvi nehézségekkel, se a helyi sajátosságok nem ismeretével nem kell majd szembenéznem, tehát teljes nyugalommal és biztonsággal készülhetek majd az utazásra.

Amúgy az internetet böngészve megnéztem, hogy külföldön mennyi lenne egy ilyen Moldova utazás. És nagyon meglepődtem! Nem találtam olyan irodát, aki ennél az árnál ne minimum 25-30%-kal drágábban kínálta volna ugyanezeket a programokat, ráadásul úgy hogy még a helyi idegenvezetőt sem biztosították volna hozzá. Úgyhogy mindenkinek szeretettel ajánlom őket, mert egy nagyon profi csapattal fogtok majd ti is találkozni!