Rems professzionális szerelőszerszámok

A Rems által gyártott szerelőszerszámok számos területen kimagasló megbecsülésnek örvendenek, mint például az általános csőszerelés, valamint az egészségügyi- és a fűtésszerelés témakörében. Az összes Rems gyártmány szigorú biztonsági követelményeknek tesz eleget, ideértve a vonatkozó balesetmegelőzési irányelveket, az EU irányelvek alapján előírt európai szabványokat és minőségbiztosítási rendszereket. Néhány kivételtől eltekintve az összes Rems szerszámot független vizsgálólaboratórium vizsgálta be, engedélyezte és látta el minőségi tanúsítvánnyal. Így elmondható, hogy minden Rems termék magasszintű munka-, működési-, és üzembiztonsági előírásoknak felel meg.

A Rems szerszámok minősége

Hogy a Rems szerszámai a világszintű szerszámpiac élvonalába tartoznak immáron több évtizede, annak elsődleges okaiként a folyamatos innovációk, a saját számítógép-vezérelt megmunkálógépekbe történő beruházásaik jelölhetők meg. A Rems üzemében az ilyen CNC vezérlésű gyártóközpontok és rugalmas összeszerelősorok lehetővé teszik az egyedi és speciálisabb felhasználói igényekre történő gyors stratégiai reagálás lehetőségét. A Rems által magas szinten tartott minőségi nívó az egész gyártási folyamatot jellemző szigorú time-management és vizsgálati pontok, valamint a szerszámok sikeres összeszerelését követő mélységi funkcionális- és termékbiztonsági ellenőrzések által válik fenntarthatóvá. Mindezek együttesen szavatolják, hogy az üzem területét hibás, vagy selejtes minőségű termék nem hagyhatja el. Rems Cobra 22mm spirálkészlettel szinte bármilyen munka tökéletesen elvégezhető. 

Rems műhelytitkok

A Rems termékek számos technológiai újítása oltalom alatt áll, tehát szabadalom. Emellett van még néhány szakmai fogás a tarsolyában, melyek együttes alkalmazása eredményezi a Rems termékeinek kimagasló élettartamát, üzembiztos alkalmazhatóságát és kiváló terhelhetőségét. Az ilyen kiváló tulajdonságok nem véletlenül sorakoznak fel egymás mellett egyazon szerszámon belül. A kiváló hőkezelési technológia gondos követése a kulcs mindehhez. A Rems gyártási folyamatai közben alkalmazott hőkezelő eljárások, röviden a szerszámok „megedzése” a Rems saját edzőműhelyeiben történnek, saját hőkezelő kemencéik segítségével, hogy a „recept” házon belül maradjon. A több évtizedek alatt felhalmozódott szerszámok területén szerzett és a tökélyre fejlesztett hőkezelői tapasztalat a Rems know-how-jának a szerves részét képezi már. Szakmai berkekben köztudott, hogy az anyagok túledzése azok ridegtöréséhez vezethet, így a Rems hőkezelői által alkalmazott edzési programok a szilárdság és a szívósság különleges elegyét hivatottak összehozni, melyek kimagasló szerszámélettartamot eredményeznek számos szerelőszerszámtípus esetében, mint például a Rems menetvágói, vágókerekei, vagy présfogói. Mint minden összetett hőkezelési folyamat esetében, a Rems edzőműhelyeiben alkalmazott folyamatok állapotfelügyelete is folyamatos jegyzőkönyvbe vétel és számítógépes felügyelet mellett zajlik. Ez alapozza meg a kiegyensúlyozottan magas termékminőséget a Rems szerszámok kiváló szilárdsági és szívóssági mutatóinak tükrében.

Rems szerszámok a szakértő kezekben

A Rems büszke rá, hogy minőségi termékei és azok tulajdonsági kézbe véve egyenesen tapinthatók és tapasztalattá válnak. Egészen más érzés egy kiválóan megedzett csőszerelő szerszámkészlettel dolgozni, ahol a gyártó ügyelt arra, hogy a nagy szilárdság szívós termékjellemzőkkel párosuljon. A Rems minden kétséget kizáróan kontrasztot generál a többi szerszámgyártó és a saját profizmusuk kézzel fogható különbségre alapozva.

A Rems önmaga felé is magas elvárásokat tanúsít, így nem csak a termékek legyártásában, de más szolgáltatói területeken is a professzionalizmusra törekednek. Ez azt jelenti, hogy hangsúlyt fektetnek többek között a villámgyors szállításra, és a javítási-, illetve karbantartási munkákra is. A cég fontosnak tartja a szervízelésben, hogy a partnerek felé rugalmasak tudjanak maradni, ellenben megbízhatóak is. Ennek érdekében szerveződik a logisztika is. A cég központi raktárában több, mint tízezer termék áll készenlétben, hogy a Rems bármikor időben tudjon teljesíteni egy kiszállítást. Ezek közt hangsúlyosabbak a kopó és pótalkatrészek, hiszen ezek cseréje sokkal gyakoribb. Amennyire az emberileg lehetséges, igyekeznek a kiesési időt a minimálisra korlátozni, hiszen ezek a munkaeszközök szükségesek a partnerek feladatinak ellátásához és mindennapi használatuk okán hamar megérezni a hiányukat.

Amennyiben javításra van szükség, a szerződéses ügyfélműhelyekből álló területfedő hálózathoz tudunk fordulni szakszerű és gyors rendbehozatal érdekében. A partnerek gépeit és szerszámait itt magasan képzett szekemberek veszik kezelésbe a javítás és karbantartás folyamata alatt. Amint ezzel megvannak, a szerszámokat illetve gépeket a leggyorsabb útvonalon juttatják vissza az ügyfelekhez.